9 augustus 2011
Simple and delicious
Een tijdje terug kwam ik op de blog van Angelina (een van mijn favoriete blogs) een soort receptje tegen voor tonijnsalade. Heel erg simpel, maar ook héél erg lekker. Aangezien ik van tonijn hou, besloot ik het ook eens te maken. En ik zeg het je: dit ga ik echt vaker maken (heb ik sindsdien ook al gedaan). I love it! Ik at het op versgebakken wit stokbrood, mmm!
Ohh heerlijk hé! Nu heb ik er ook weer zin in, maar geen tonijn in huis mimi :( En wat lief, dank je wel meid, jij bent natuurlijk ook een van mijn favoriete blogs, maar dat weet je! ;) Deze foto’s zijn met je 50mm gemaakt? Ik heb ‘m al op mijn verlanglijstje staan! ;)
Hihi, thanks :) Jep, gemaakt met de 50mm!
Ik houdt niet zo van tonijnsalade, maar de foto´s zijn echt prachtig!
Het ziet er echt super lekker uit en wat maak jij prachtige foto’s!
ik ben niet zo’n fan van tonijn, maar dat versgebakken stokbrood ziet er echt goed uit!
Mmm ziet er lekker uit!
Jammer genoeg hou ik niet zo van tonijn!
Maar het ziet er wel heel lekker uit!
Ziet er heerlijk uit!
Oh tonijn ziet er zó lekker uit, maar ik vind het zo smerig haha. Het heeft zo’n gekke structuur. Nee, tonijn is niets voor mij haha.
Toch maar ’s proberen dan!
Wat een mooie DOF! Het stokbrood ziet er ontzettend lekker uit! Ik zou er zo in bijten!
Hmm ziet er lekker uit! Vind je toevallig krab ook lekker? Heb nog een heerlijk recept voor krabsalade, zal ik binnenkort eens delen.
Oh en ik ga straks naar ikea! Moet dan stiekem altijd eventjes aan jou denken haha :P
Haha, leuk :D
Enne, ik durf geen krab te eten hahaha, dus ik weet niet of ik het lekker vind :P
Nomnom, dit ziet er echt te lekker uit!
Ziet er heerlijk uit, kappertjes erdoor maakt het nog lekkerder ;)
Hmmmmmm ik vind tonijnsalade echt heerlijk :D ! Daar heb ik nu zo’n zin in :p
Gelijk weer een leuke blog gevonden door dit bericht wat fijn!!!!
Ik krijg hier ook trek van :)
Dit ziet er heel lekker uit!
[…] Wat zit er in? – pasta (penne, maar kan ook een andere soort zijn) – rucola – komkommer – tomaat – zwarte olijven – tonijnsalade (zoals deze) […]