I made this dish before I decided that I wanted to become a vegetarian (see here), so that’s why there is meat in there. Just a heads up ;) This is actually one of my favorite things to eat (also the vegetarian version I made last week!), super simple to make, too!
Preheat your oven to 200˚C. Proceed to add the following ingredients to a dish (oven-proof): tortilla chips, minced meat (brown in pan first), cherry tomatoes (cut in half), red onion, creme fraiche and top it off with any kind of cheese you like! Goes in the oven for about 15 minutes, just check if the cheese is melted!
Enjoy!
(I am SO going to make this again this week!) (for the vegetarian version just use vegetarian “meat” instead of actual meat)
Hmm dat ziet er goed uit!
Oeh, dat ziet er errrg lekker uit! En ’t is ook niet zo moeilijk om te maken, da’s altijd fijn :P
Yummmmm!
Dat ziet er lekker uit zeg!!
Hmmmm yum! Dat ga ik ook een keer maken, die vegetarische variant dan ;) En ik vindt je nieuwe layout super leuk! :D
Oh heeeeeel erg lekker, reminds me of Mexico! <3
Ik krijg meteen zin in taco’s of tortilla’s uit de oven <3
Jaaaa, lekker! Ook met zelf salsa maken en dat er op je bord doorheen gooien. Of guacamole!
Oooh that looks so good!
Mmm yummie!
Dat is nou iets wat ik al jaren wil proberen! Klinkt makkelijk genoeg, ik ga het proberen!
Over eten gesproken, ik vroeg mij af waar jij jou Magic Bullet blender vandaan had (ik herinner me dat jij er een hebt en ik ben er geinteresseerd in!), en hoe duur hij was, en of hij het waard is? ;D
Ohhh yummeh! Je maakt me hongerig haha.
Oehhh, dit ziet er heel lekker uit! Dit ga ik eens maken binnenkort!
Mmmmm wat heerlijk!
ohh, ziet er onwijs lekker uit! :D
Ziet er echt superlekker uit!
yummy! looks so delicious!
[…] maakt weer eens mijn ovenschotel, wat was dat weer lekker […]
[…] februari 2013 – Ik maakte deze heerlijke ovenschotel, […]
[…] maakte dit gerecht, maar dan de vegetarische versie. Normaal eet ik zo min mogelijk melkproducten (ik kan er niet heel […]